You are missing some Flash content that should appear here! Perhaps your browser cannot display it, or maybe it did not initialise correctly.

Χρήσιμες Πληροφορίες

ΜΗ.Τ.Ε.

Ο Αριθμός μητρώου (ΜΗ.Τ.Ε.)
του Efi House είναι:
09.33.Κ.12.2Κ.03105.0.0

Στο κέντρο της αγκαλιάς του Στρυμονικού κόλπου, ανάμεσα στην Εθνική οδό Θεσσαλονίκης - Καβάλας και την γαλαζοπράσινη θάλασσα, βρίσκεται ο οικισμός των Νέων Βρασνών.

Τα Νέα Βρασνά ανήκουν στην Δημοτική Κοινότητα Βρασνών του Δήμου Βόλβης. Οι πεντακάθαρες, οργανωμένες παραλίες του οικισμού, η καταπληκτική θέα του Στρυμονικού κόλπου, και η ποικιλία των σύγχρονων τουριστικών εγκαταστάσεων αποτελούν εγγύηση για υπέροχες και αλησμόνητες διακοπές.

Ο επισκέπτης αυτού του οικισμού έχει την ευκαιρία: 

 - Να θαυμάσει μια πανοραμική άποψη του Στρυμονικού Κόλπου, που ξεκινά από τη Θάσο και καταλήγει στο Άγιον Όρος.

 - Να απολαύσει το μπάνιο του, στις οργανωμένες παραλίες, μήκους 5χλμ., που χρόνια τώρα βραβεύονται με το θεσμό «Γαλάζιες Σημαίες» από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

 - Να χαλαρώσει παρατηρώντας τους ψαράδες, που στήνουν μεγάλο αριθμό καλαμιών κατά μήκος της παραλίας, να εντυπωσιαστεί από τις ψαριές τους και να αφεθεί, τελικά, στη ιεροτελεστία του ψαρέματος και ο ίδιος.

 - Να απολαύσει τις καθημερινές εκθαμβωτικές ανατολές του ήλιου, σαγηνεμένος από τις εναλλαγές των χρωμάτων του ουρανού.

 - Να μαγευτεί από την μοναδική εικόνα που προσφέρει η ανάδυση του Αυγουστιάτικου φεγγαριού, παρέα με πλήθος κόσμου, συμμετέχοντας στις διάφορες εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται την συγκεκριμένη βραδιά.

 - Να ζήσει τους έντονους ρυθμούς διασκέδασης που προτείνουν τα πολυάριθμα κέντρα διασκέδασης, δίπλα ακριβώς από τη θάλασσα.

 - Να γευτεί τους νόστιμους μεζέδες στις πολυάριθμες ταβέρνες που βρίσκονται διάσπαρτες σε ολόκληρο τον οικισμό.

 - Να παρακολουθήσει τις εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο στην παραλία.

 - Να αφήσει ξέγνοιαστος τα παιδιά του στις παιδικές χαρές του πεζόδρομου και στο σιντριβάνι που κοσμεί την παραλιακή οδό.

 - Να απολαύσει μια βόλτα στον πεζόδρομο και να συναντήσει σχεδόν όλους τους τουρίστες του οικισμού να χαλαρώνουν.

 - Να επισκεφτεί την εκκλησία των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης για να τιμήσει την χάρη τους.

πηγή: Τουριστική Πύλη Strymonikos Online